Samarbeidspartnere

AsiaFerie er opptatt av å være relevante og troverdige, og vi er svært stolte av våre samarbeidspartnere. Her finner du en oversikt over våre samarbeidspartnere, slik at du kan lese mer om dem og besøke sidene deres for å lære mer om dem.

Unike Reiser AS

Unike Reiser AS

www.unikereiser.no
Unike Reiser leverer skreddersydde drømmereiser. I Unike Vi lidenskapelig opptatt av at du får oppfylt din reisedrøm og at du blir så fornøyd at du anbefaler oss videre til andre. Foruten å være eksperter på unike reiser i USA, Afrika, Asia, Europa, Midtøsten og Karibia så har vi også et solid nettverk med profesjonelle samarbeidspartnere på alle våre reisemål og du vil alltid føle deg godt ivaretatt når du reiser med oss.

Katharina Wiig

www.katharinasunikereiser.no
Jeg ble født med reisefeber i blodet, og jo mer jeg reiser, jo høyere blir feberen. Det er tydeligvis ingen vaksine mot den – annet enn å fortsette å reise. Kombinert med en stor dose interesse for historie og enorm kjærlighet for dyr, kommer skrivekløen og lysten til å fortelle historier fra reisene. Jeg har fylt opp litt for mange pass (til og med fått kjeft av politiet for at de må utstede nok et pass lenge før utløpsdatoen), og besøkt over 90 land.

Nomaden

www.nomaden.no
Nomaden er spesialistbutikken for reisende og Norges største reisebutikk. Men Nomaden er også noe mer. Gjennom over 26 år som "annerledesbutikk" og førstevalget til norske globetrottere, har det utviklet seg en særegen atmosfære i Nomaden. Hver dag fylles denne atmosfæren av reisedrømmer, eventyrlyst, historier, kunnskap og minner. Og en glede over å dele dette. Fascinasjonen for verden.