Om oss

Om Asiaferie.no

Asiaferie deler inspirasjon, reisetips og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia.

Asiaferie er for alle som vil, skal eller har vært i Asia, og vårt mål er å være relevante for alle som leter etter inspirasjon til sin neste tur.

Slik startet det

Etter over 70 turer til forskjellige land i Asia, både på ferie og med jobb, har jeg lenge ønsket å starte en reiseportal. Et sted hvor jeg kan samle og oppsummere, inspirere og dele fra både mine og andres opplevelser i Asia.

For over 12 år siden kjøpte jeg domenet asiaferie.no med en ide om at jeg en dag skulle få tid til å lage en reiseportal for alle land i Asia. Etter flere spede forsøk er prosjektet nå endelig godt i gang!

Vi vokser

Nordmenns interesse for Asia blir bare større og større. Vi merker dette i en jevn trafikkvekst. Vi ønsker hele tiden å bli bedre og derfor ønsker vi nå å bli flere som skal jobbe med Asiaferie.no.

Vi ønsker også å knytte til oss gjesteskribenter og freelancere, se her for mer informasjon.

Dette betyr at dere som lesere vil få mer og bedre innhold og vi blir mer synlig i sosiale medier og andre relevante kanaler.

Som alltid er vi opptatt av hva dere som leser Asiaferie.no mener, og tar gjerne imot gode innspill til hvordan vi kan bli bedre, eller om du skulle ha gode ideer til ting vi burde skrive om.

PATA (Pacific Asia Travel Association)

Asiaferie.no er medlem av PATA Norway Chapter, en del av PATA International, som er en non-profit interesseorganisasjon som har til hensikt å skape interesse og promotere Asia og Stillehavsområdene blant reisebyråer, turoperatører, flyselskaper og andre personer og organisasjoner innen reiselivsbransjen med interesse for og trafikk til disse områdene.

Skrive for oss?

Er du kreativ, opptatt av Asia og behov for å dele? Vi vil gjerne høre fra deg. Les mer her.

 

Hilsen
Daniel /AsiaFerie
Mail: info @ asiaferie.no