Asiareiser - billige flybilletter og hoteller i Asia

Om oss

Om Asiaferie.no

Asiaferie deler inspirasjon, reisetips og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia.

Asiaferie er for alle som vil, skal eller har vært i Asia, og vårt mål er å være relevante for alle som leter etter inspirasjon til sin neste tur.

Slik startet det

Etter over 70 turer til forskjellige land i Asia, både med jobb og på ferie, har jeg lenge ønsket å starte en reiseportal. Et sted hvor jeg kan samle og oppsummere, inspirere og dele fra både mine og andres opplevelser i Asia.

For over 10 år siden kjøpte jeg domenet asiaferie.no med en ide om at jeg en dag skulle få tid til å lage en reiseportal for alle land i Asia. Etter flere spede forsøk er prosjektet nå endelig i gang, og jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg. Jeg som skriver dette er Daniel Tandberg-Johansen.

 

PATA (Pacific Asia Travel Association)

Asiaferie.no er medlem av PATA Norway Chapter, en del av PATA International, som er en non-profit interesseorganisasjon som har til hensikt å skape interesse og promotere Asia og Stillehavsområdene blandt reisebyråer, turoperatører, flyselskaper og andre personer og organisasjoner innen reiselivsbransjen med interesse for og trafikk til disse områdene.

Vi vokser

Derfor er det er flere folk som skal jobbe med Asiaferie.no. Det kommer snart flere skribenter og innholdsprodusenter, og det kommer også smarte folk som skal jobbe med markedsføring og SEO. Mer informasjon kommer når alt er på plass.

Vi tar gjerne imot gode innspill til hvordan vi kan bli bedre, og om du skulle ha gode ideer til ting vi burde skrive om.

Vil du skrive for oss? Les mer her.

 

Hilsen
Daniel /AsiaFerie
Mail: info @ asiaferie.no