Reisetips

6 apper for folk som reiser ofte

Det blir stadig enklere å reise på ferie, takket være alle de praktiske appene som du kan laste ned til telefonen din.

6 apper for folk som reiser ofte 29. mars 2016Kommenter dette innlegget

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Apper for folk som reiser
Del dette:

Uansett hvor du skal reise, bør du sjekke ut disse seks appene.

Gate Guru

GateGuru for deg som reiser

Finn frem på flyplassen med Gate Guru. Denne appen er din go-to veileder på reisedagen. Den forteller deg hvor på flyplassen du er og hvor du skal gå for å komme deg til riktig gate. Den viser deg også hvor du finner det du leter etter av fasiliteter og servicefunksjoner.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris: Gratis.

Detaljer: Fungerer med iPhone-produkter. Optimalisert for iPhone 5. Krever iOS 6 eller høyere. Tilgjengelig på App Store, Windows Store, og Google Play.

 

Google Translate

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjør det enklere å kommunisere med Google Translate-appen. Denne appen oversetter det du vil til mer enn 70 språk. Snakk, skriv eller fotografere noe, og applikasjonen vil automatisk oversette det for deg. En av de kuleste tingene med denne appen, er at du IKKE behøver å være online for at den skal fungere.

Pris: Gratis.

Detaljer: Fungerer på Android og iOS. Også tilgjengelig som en plugin. Tilgjengelig på iTunes og Google Play.

 

XE Currency

Få rask og enkel tilgang til valutakurser mens du er på farten. XE Currency lar deg beregne hva prisen på varen du finner betyr for din lommebok i form av norske kroner og øre. Up-to-date valutakurser er tilgjengelige i mer enn 180 av verdens valutaer.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Pris: Gratis.

Detaljer: Fungerer på iPhone, Blackberry, Android og Windows-telefoner. Tilgjengelig på App Store, på Google Play, på Blackberry App World, og på WindowsPhone.com.

 

Waze

Waze

Kjør effektivt og sikkert ved hjelp av Waze, en community-drevet navigasjons app som oppdaterer deg på trafikkorker, omveier og andre veiforhold. Waze er brukerdrevet og alle brukere bidrar rett og slett ved å skrive inn deres destinasjon og kjører med app skjermen åpen. Brukere kan også bidra med aktiv rapportering.

Pris: Gratis

Detaljer: Fungerer med iPhone, Blackberry, Nokia og Android. Tilgjengelig på Google Play, på App Store, og på WindowsPhone.com.

 

JiWire

Hold kontakten med sivilisasjonen uansett hvor du er, ved å bruke JiWire, en Wi-Fi hot spot locator. Dette programmet ble opprinnelig opprettet for å hjelpe annonsører til å få kontakt med mobilkunder, men den ultimate fordelen for reisende er at den leverer GPS-drevne lister over nærliggende Wi-Fi-spots – selv i fjerntliggende områder.

Pris: Gratis.

Detaljer: Fungerer med alle Wi-Fi-aktiverte enheter. Tilgjengelig på App Store, på Google Play, og på iTunes.

 

Yelp Mobile

De fleste har hørt om Yelp, et selskap som gir karakterer til restauranter, hoteller og andre bedrifter basert på brukeranmeldelser. Yelp Mobile er nyttig når du trenger råd om hvor du skal spise eller bo mens du reiser. Den gir deg tilgang til informasjon om lokale arrangementer, slik at du aldri blir lei på ferie. Hvis du har behov for transport, kan du også finne leiebil i Yelp.

Pris: Gratis.

Detaljer: Fungerer på de fleste smarte enheter. Tilgjengelig på de fleste app butikker.

Gjør din neste ferie effektiv og problemfri med disse reiseappene.

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Del din kommentar