Land Reisetips Thailand

Cha Am er den raskeste veien til badeferie i Thailand

Om du er opptatt av å minimere reisetid og få mest mulig ut av ferietiden din, har vi funnet et glimrende reisemål i Thailand for deg som vil ha sol og badeferie. Reis til Cha Am!

Cha Am er den raskeste veien til badeferie i Thailand 20. november 20171 Comment

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Cha Am i Thailand
Del dette:

Alle som har reist til Asia i en kort skoleferie, slik som høst- eller vinterferie, opplever at mye av den verdifulle ferietiden forsvinner i reisen. Vi derfor å finne den korteste reiseveien fra Oslo til en nydelig strandferie i Thailand.

Planleggingen

Vi skulle reise i høstferien med 2 barn og hadde en skoleuke vi kunne være borte. Målet var en badeferie med tilhørende spennende opplevelser i smilets land.

Vi fant fort ut ved å gjøre noen raske søk på nettet at Cha Am ville være et godt alternativ. Det er forholdsvis kort fra Bangkok, det er en kjent badeby som ofte blir benyttet av Thaier på ferie og det er masse spennende opplevelser i kort kjøreavstand, når man vil ta en pause fra stranden.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi søkte etter hoteller, Airbnb og utleiehus. På Finn.no fant vi en nordmann som leide ut et deilig feriehus i gangavstand fra stranden i Cha Am, og det beste var prisen, kun kr 3.200,- for en drøy uke. Huset hadde 3 soverom, en flott liten hage med overbygget patio og et digg svømmebasseng.

Gjennom utleier fikk vi også kjøpt transport til og fra Cha Am, og dette kostet den nette sum av kr 600,-. Sjåføren skulle hente oss på flyplassen når vi landet, og kjøre oss tilbake til flyplassen når vi skulle hjem.

Når vi skulle søke etter flybilletter, var det 2 flyselskaper som fløy direkte fra Gardermoen, det var Norwegian og Thai Airways. Norwegian hadde de aller rimeligste billettene, så valget var enkelt. Flytiden med Norwegian er 10 timer og 25 minutter.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Turen til Cha Am

Med en reisetid på 50 minutter fra der vi bor til Gardermoen, og oppmøte ca 2 timer før avgang, gikk de første 3 timene av reisen ganske raskt. Så var det en flytid på 10 timer og 25 minutter. Den største overraskelsen vi fikk på turen var hvor raskt det gikk fra vi landet i Bangkok til vi satt i bilen på vei til Cha Am, det tok KUN 30 minutter.

Vi ble møtt på flyplassen av en hyggelig mann som skulle kjøre oss til Cha Am, og turen gikk på ganske nøyaktig 2 timer. Det betyr at vi totalt fra dør til dør brukte 15 timer og 45 minutter.

Slik forløp turene:
– Hjemmefra til Gardermoen – 50 minutter
– Innsjekk og venting på flyavgang – 2 timer
– Flytid – 10 timer og 25 minutter
– Uthenting av bagasje og gå til bilen – 30 minutter
– Kjøretur fra bangkok til Cha Am – 2 timer

Av den totale reisetiden sov vi 7 timer ombord på flyet.

Turen hjem gikk akkurat like lett, men flytiden er ca 50 minutter lengre.

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

En kommentar

Del din kommentar