Land Reisetips Thailand

De 5 mest populære badestedene i Thailand

For mange er Thailand sol og badeferie, men vet du hva som er de mest populære badestedene i Thailand?

De 5 mest populære badestedene i Thailand 30. januar 2023Kommenter dette innlegget

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Mest populære badestedene i Thailand
Del dette:

Det er så utrolig mange steder du kan reise til i Thailand for å nyte sola og det deilige vannet. Noen steder er mer populære enn andre, og her kommer en liste over de mest populære badestedene i Thailand

 

Pattaya er det mest populære badestedet i Thailand

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pattaya er det mest populære badestedet i Thailand, og er en kystby i provinsen Chonburi. Den ligger på østkysten av Golfen av Thailand, omtrent 150 km sørøst for Bangkok. Pattaya er kjent for sine vakre strender, natteliv og aktiviteter som vannsport og golf.

Byen er også populær blant turister som ønsker å slappe av og nyte livet på et feriested. Pattaya har et bredt utvalg av hoteller, restauranter, barer, klubber, spa- og massasjesteder, fornøyelsesparker og andre attraksjoner. Det er også mange templer og andre kulturelle seværdigheder i området. Pattaya er en av de mest besøkte feriebyene i Thailand.

De mest populære aktivitetene i Pattaya

De mest populære aktivitetene i Pattaya er blant flere:

 1. Strandaktiviteter: Pattaya har flere vakre strender der besøkende kan slappe av, bade, snorkle, dykke og praktisere vannsport som jet ski, parasailing og bananbåt.
 2. Natteliv: Pattaya er kjent for sitt pulserende natteliv med et stort utvalg av barer, klubber og diskoteker som holder åpent til sent på natten.
 3. Shopping: Pattaya har et bredt utvalg av butikker som selger alt fra klær, smykker, elektronikk og suvenirer til lokalt håndverk og kunst.
 4. Spa- og massasje: Pattaya har mange spa- og massasjesteder som tilbyr tradisjonell thailandsk massasje, aromaterapi og andre behandlinger for å hjelpe deg å slappe av og føle deg vel.
 5. Kultur: Pattaya har flere templer og andre kulturelle seværdigheder som Wat Yan Sangwararam, Sanctuary of Truth og Pattaya Park Tower.
 6. Golf: Pattaya er også et populært reisemål for golfentusiaster, med flere golfbaner i området som tilbyr utfordrende baner og vakker utsikt.
 7. Eventyr og utendørs aktiviteter: Pattaya har mange alternativer for eventyr og utendørs aktiviteter som ziplining, vannfall rappelling, bungee jumping, paintball, go-kart og mer.

 

Phuket er på en god andreplass

Phuket er en provins og en øy i sørvest-Thailand, og er en av de mest populære feriebyene i landet. Øya er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og en rekke aktiviteter som vannsport, dykking, golf og spa-behandlinger. ØyaPhuket har også en lang historie og kultur, og har flere templer og andre kulturelle seværdigheter å besøke, som for eksempel Chalong-tempelet, Phuket-gudinnen og Big Buddha.

Phuket Town er hovedstaden i provinsen og er kjent for sine små gater, koloniale bygninger, markeder og et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker. Byen er også et populært utgangspunkt for å utforske øya og dens omgivelser.

Phuket har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra billige hosteller til luksuriøse hoteller og resorts. Det er også mange aktiviteter og attraksjoner å velge mellom, inkludert vannsport, dykking og snorkling i områdene rundt Phi Phi-øyene og Similan-øyene, besøke Phuket Fantasea Show, Phuket Zoo, og Phuket Aquarium.

Phuket er også et populært reisemål for turister som ønsker å oppleve noen av de vakre øyene i Thailand, kan ta en båttur til øyene i Andamanhavet som Koh Phi Phi og Koh Yao Noi.

De mest populære aktivitetene på Phuket

De mest populære aktivitetene på Phuket er blant annet:

 1. Strandaktiviteter: Phuket har flere vakre strender der besøkende kan slappe av, bade, snorkle, dykke og praktisere vannsport som jet ski, parasailing og bananbåt. De mest populære strendene på Phuket er Patong Beach, Karon Beach og Kata Beach.
 2. Diving and Snorkeling: Phuket har flere verdensberømte dykkersteder som Similan Islands, Surin Islands, Phi Phi Islands, Racha Islands and King Cruiser Wreck, der dykkere kan se mange forskjellige arter av tropisk fisk og koraller.
 3. Vannsport: Phuket har flere vannsportaktiviteter som windsurfing, kitesurfing, wakeboarding og vannski.
 4. Spa- og massasje: Phuket har mange spa- og massasjesteder som tilbyr tradisjonell thailandsk massasje, aromaterapi og andre behandlinger for å hjelpe deg å slappe av og føle deg vel.
 5. Kultur: Phuket har flere templer og andre kulturelle seværdigheder som Chalong Temple, Phuket Big Buddha, Wat Khao Rang, og Old Phuket Town.
 6. Golf: Phuket har flere anerkjente golfbaner, med vakre omgivelser og utfordrende baner.
 7. Eventyr og utendørs aktiviteter: Phuket har mange alternativer for eventyr og utendørs aktiviteter som ziplining, vannfall rappelling, bungee jumping, paintball, go-kart og mer.
 8. Båtturer: Phuket er et populært utgangspunkt for å utforske øyene i Andamanhavet som Koh Phi Phi og Koh Yao Noi. De fleste turistene tar båttur til øyene for å se deres vakre omgivelser, dykke og snorkle.

 

Koh Samui er på tredjeplass

Koh Samui er en av de mest populære ferieøyene i Thailand, beliggende i Gulf of Thailand. Det er en av de største øyene i landet og har vokst raskt som turistdestinasjon de siste årene. Øya har en rolig og avslappet atmosfære, og er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og en rekke aktiviteter.

Koh Samui har flere vakre strender som Chaweng Beach, Lamai Beach, Bophut Beach og Maenam Beach, som er populære blant badegjester og vannsportentusiaster. Øya har også flere viktige turistattraksjoner som Wat Plai Laem, Wat Khunaram, Big Buddha-statuen og Hin Lad-vannfallene.

Koh Samui har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra billige hosteller til luksuriøse hoteller og resorts. Det er også mange aktiviteter og attraksjoner å velge mellom, inkludert vannsport, dykking og snorkling, besøke templer og kulturelle seværdigheter, samt å delta i spa- og massasjebehandlinger.

Øya har også et livlig natteliv med et stort utvalg av restauranter, barer og klubber. Det er også mange markeder og butikker å besøke for shopping.

Koh Samui er også et populært utgangspunkt for å utforske de omkringliggende øyene i Gulf of Thailand som Koh Phangan, Koh Tao og Ang Thong Marine National Park.

De mest populære aktivitetene på Koh Samui

De mest populære aktivitetene på Koh Samui er blant annet:

 1. Strandaktiviteter: Koh Samui har flere vakre strender der besøkende kan slappe av, bade, snorkle, dykke og praktisere vannsport som jet ski, parasailing og bananbåt. De mest populære strendene på Koh Samui er Chaweng Beach, Lamai Beach, Bophut Beach og Maenam Beach.
 2. Diving and Snorkeling: Koh Samui har flere dykkersteder som Sail Rock, Shark Island, Chumphon Pinnacle, Southwest Pinnacle, og Chaweng Reef, der dykkere kan se mange forskjellige arter av tropisk fisk og koraller.
 3. Vannsport: Koh Samui har flere vannsportaktiviteter som windsurfing, kitesurfing, wakeboarding og vannski.
 4. Spa- og massasje: Koh Samui har mange spa- og massasjesteder som tilbyr tradisjonell thailandsk massasje, aromaterapi og andre behandlinger for å hjelpe deg å slappe av og føle deg vel.
 5. Kultur: Koh Samui har flere templer og andre kulturelle seværdigheder som Wat Plai Laem, Wat Khunaram, Big Buddha-statuen, og Hin Lad-vannfallene.
 6. Utforske øyene: Koh Samui er et populært utgangspunkt for å utforske de omkringliggende øyene i Gulf of Thailand som Koh Phangan, Koh Tao og Ang Thong Marine National Park.
 7. Natteliv: Koh Samui har et livlig natteliv med et stort utvalg av restauranter, barer og klubber.
 8. Shopping: Det finnes mange markeder og butikker å besøke for shopping på Koh Samui, inkludert Central Festival Samui og Fisherman’s Village Walking Street.

 

Krabi ligger på den sure fjerdeplassen

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Krabi er en provins i sørvest-Thailand som ligger ved Andamanhavet. Den er kjent for sin vakre natur, som inkluderer hvite sandstrender, klippeformasjoner, krystallklart vann og tropiske skoger. Det er også et populært turistmål på grunn av sine mange aktiviteter og attraksjoner, inkludert vannsport, dykking, kajakkpadling, klatring og kulturelle utflukter.

Krabi har flere vakre strender som Railay Beach, Ao Nang Beach, og Tonsai Beach, som er populære blant badegjester og vannsportentusiaster. Øya har også flere viktige turistattraksjoner som Tiger Cave Temple, Wat Suwan Kuha, og Krabi Town Walking Street.

Krabi har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra billige hosteller til luksuriøse hoteller og resorts. Det er også mange aktiviteter og attraksjoner å velge mellom, inkludert vannsport, dykking og snorkling, besøke templer og kulturelle seværdigheter, samt å delta i spa- og massasjebehandlinger.

Krabi er også et populært utgangspunkt for å utforske de omkringliggende øyene i Andamanhavet, som Koh Phi Phi, Koh Lanta, og Koh Hong. Øya har også et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker, samt en rekke lokale markeder og butikker for shopping.

Krabi er også kjent for sine imponerende klippeformasjoner, som kan utforskes gjennom kajakkpadling eller klatring. Noen av de mest kjente formasjonene inkluderer Railay Beach, Phra Nang Beach, og Tonsai Tower.

Krabi har også en rik kulturarv, og det finnes flere templer og kulturelle seværdigheter å besøke, inkludert Tiger Cave Temple, Wat Suwan Kuha, og Krabi Town Walking Street.

De mest populære aktivitetene i Krabi

De mest populære aktivitetene i Krabi inkluderer:

 1. Strandaktiviteter: Krabi har mange vakre strender med hvit sand, krystallklart vann og god plass til å slappe av eller delta i vannsport som svømming, padling, dykking og snorkling.
 2. Kajakkpadling og klatring: Klippeformasjoner i Krabi gir mulighet for å utforske de omkringliggende øyene og de vakre formasjonene gjennom kajakkpadling eller klatring.
 3. Kulturelle utflukter: Krabi har en rik kulturarv, og det finnes flere templer og kulturelle seværdigheter å besøke som Tiger Cave Temple, Wat Suwan Kuha, og Krabi Town Walking Street.
 4. Øyhopping: Krabi er et populært utgangspunkt for å utforske de omkringliggende øyene i Andamanhavet, som Koh Phi Phi, Koh Lanta, og Koh Hong.
 5. Spa og massasje: Krabi har flere spa- og massasjesteder der du kan slappe av og nyte en avslappende behandling.
 6. Shopping: Krabi har et bredt utvalg av lokale markeder og butikker for shopping, der du kan kjøpe tradisjonelle thailandske varer som tekstiler, smykker og kunstverk.
 7. Matopplevelser: Krabi tilbyr et bredt utvalg av restauranter og matboder der du kan smake på lokale og internasjonale retter.

 

Hua Hin, en nydelig kystperle på femteplass

Hua Hin er en ferieby i Thailand, beliggende i provinsen Prachuap Khiri Khan, omkring 200 km sør for Bangkok. Den er kjent for sine vakre strender, golfbaner, spa- og massasjesteder, og for å være et populært reisemål for thailendere og utenlandske turister.

Hua Hin ble grunnlagt i det 19. århundre som et feriested for konger og adelen i Bangkok, og har siden vokst til å bli en av de mest populære feriebyene i Thailand. Stranden i Hua Hin er kjent for sine rolige og vakre omgivelser, og er et populært sted for soling, svømming og vannsport.

I byen finner du et bredt utvalg av restauranter, barer, butikker og markedet, hvor du kan kjøpe tradisjonelle thailandske varer og smake på lokale og internasjonale retter. Byen har også flere golfbaner, spa- og massasjesteder, og gir også mulighet for å delta i aktiviteter som sykling, ridning og fotturer.

Hua Hin har også flere kulturelle og historiske steder å besøke, som Hua Hin railway station, som er en av Thailands eldste jernbanestasjoner, samt Wat Khao Takiab, en buddhistisk tempelet med utsikt over havet.

Hua Hin har også et aktivt natteliv, med flere barer og klubber som er åpne til sent på natten.

I tillegg til å være et populært feriested, er Hua Hin også et populært valg for folk som ser etter et sted å bo permanent eller å kjøpe en feriebolig. Det har også et godt utviklet infrastruktur, og gir god tilgang til butikker, restauranter, helsevesenet og transport.

De mest populære aktivitetene i Hua Hin

De mest populære aktivitetene i Hua Hin er blant annet:

 1. Strandaktiviteter: Hua Hin er kjent for sine vakre strender, og er et populært sted for soling, svømming og vannsport, som for eksempel kiting og windsurfing.
 2. Golf: Hua Hin har flere golfbaner, og er et populært sted for golfentusiaster.
 3. Spa og massasje: Hua Hin har et bredt utvalg av spa- og massasjesteder, hvor du kan slappe av og få litt velfortjent avslapping.
 4. Mat og shopping: Byen har et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker, hvor du kan kjøpe tradisjonelle thailandske varer og smake på lokale og internasjonale retter.
 5. Kulturelle og historiske steder: Hua Hin har flere kulturelle og historiske steder å besøke, som Hua Hin railway station, som er en av Thailands eldste jernbanestasjoner, samt Wat Khao Takiab, en buddhistisk tempelet med utsikt over havet.
 6. Fotturer og sykling: Hua Hin gir også mulighet for å delta i aktiviteter som sykling og fotturer, slik at du kan utforske omgivelsene og nyte den vakre naturen.
 7. Natteliv: Hua Hin har også et aktivt natteliv, med flere barer og klubber som er åpne til sent på natten.

 

Oppsummering

Det finnes utrolig mange flere steder du kan dra for å få sol og sjø i Thailand, men dette er en oversikt over de mest populære stedene basert på antall besøkende turister.

Her kan du lese mer om andre spennende destinasjoner i Thailand.

Her kan du lese mer hos Tourism Authority of Thailand.

God tur!

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Del din kommentar