Reisetips

Nå blir det dyrere å reise til Asia

Ifølge den årlige «Global Travel Forecast» forventes det å bli vesentlig dyrere å reise i 2019.

Nå blir det dyrere å reise til Asia 15. november 2018Kommenter dette innlegget

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

dyrere-a-reise
Del dette:

Hvert år utgis forventede reisetrender av Global Business Travel Association (GBTA) og Carlson Wagonlit Travel (CWT). De sier at kostnadene for flyreiser og hoteller forventes å stige betydelig i 2019.

Økningen av antall lavprisflygninger har bidratt til at flere reisende kan besøke fjerntliggende destinasjoner uten å tømme bankkontoen. Antallet aktører er forventet vil øke neste år, og de vil fortsette å sloss om passasjerene på langdistanse-ruter.

Dette er fordelen man i 2018 har kunnet nyte godt av, med mange super-billige billetter. Men paradoksalt nok er økningen i etterspørselen en av de viktigste faktorene for at prisene på flybilletter vil stige til neste år.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ultra-langdistanseruter forventes å bli den store vinnerne i 2019. Men stigende oljepriser, pilotmangel og potensielle handelskriger, forventes å drive opp prisen på disse flybillettene over store deler av verden.

Hvor mye dyrere blir det å reise i 2019?

For Norge er prisøkningen forventet å bli hele 11,5 prosent!
I Europa generelt, forventes kostnaden for flyreiser å stige i snitt med 4,8 prosent.

I andre Europeiske land er prisveksten forventet å bli:
Tyskland 7,3 prosent, Frankrike 6,9 prosent og Spania 6,7 prosent.

I Asia og Stillehavsområdet forventes flyprisene å øke med 3,2 prosent. Den kinesiske etterspørselen er fortsatt høy, og i 2020 forventes Kina å bli verdens største marked for flybilletter. I 2019 forventes landets flyvninger å øke med 3,9 prosent.

dyrere-hotell-2019

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Dyrere hotellovernatting

Når det kommer til hotellpriser, sier rapporten at prisøkninger vil bli drevet av den store veksten i bruk av teknologi. Teknologi blir stadig viktigere for å tilpasse gjesteopplevelser og dette sammen med økt etterspørsel, gir forventninger til at prisene vil stige.

Grunnen til dette er de økte investeringene som hoteller og overnattingssteder får, gjennom stadig oppussing og forbedring av tilbud til gjester, Kravet er at hotellene blir smartere, og dette gjør investeringer i teknologi som ansiktsgjenkjenning og mobilplattformer nødvendig.

I Asia og Stillehavsområdet forventes hotellprisene i snitt å øke med 5,1 prosent, med unntak av Japan, hvor man forventer en nedgang på 3,2 prosent.

Bestill ferien din nå

Så hvis du som oss elsker å reise til Asia, er det verdt å finne og bestille både flybilletter og hotell til din neste drømmetur allerede nå.

Søk etter billige flybilletter og hotell på www.asiareiser.no

Om du ikke er typen som ikke planlegger så langt frem i tid, kan vi trøste deg med at det stort sett alltid vil være mulig å finne gode tilbud innimellom, og så kan du alltids utnytte bonuspoeng for både flybilletter og hotellovernattinger.

 

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Del din kommentar