Land Mat Reisetips Thailand

Teenee – din lokale lokale guide i Thailand

Har du stått på et gatehjørne og lurt på hvordan i alle dager du skal finne en bra restaurant som serverer klassisk thaimat, eller lurt på hvor langt det er til nærmeste bar som ikke er overfylt med turister? Nå har Chris Parker, bedre kjent som "Retiret Working For You", lansert appen teenee som er fylt opp med steder og opplevelser som er anbefalt av lokale på akkurat det stedet du er.

Teenee – din lokale lokale guide i Thailand 11. februar 2022Kommenter dette innlegget

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Teenee - din reiseguide for Thailand
Del dette:

Chris Parker, bedre kjent som «Retired Working For You» på Youtube har akkurat lansert en appen teenee for alle som elsker Thailand. Den gir deg en oversikt over restauranter, barer, overnatting og opplevelser som er anbefalt av lokale og av expats med lang fartstid i Thailand.

Appen heter teenee, som betyr «her» på thai, og kan lastes ned til både android og IOS.

Alle steder som er markert i appen kan utvides med mer informasjon som, private videoer, nyttige beskrivelser og brukerkommentarer. Dette vil gi deg en god forståelse av nøyaktig hva det er som som anbefales.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er ingen sponsede steder, og heller ingen mulighet for bedrifter å kjøpe seg plass i appen. Det betyr at det kun er steder som Chris eller noen av hans lokale venner har besøkt og kan anbefale.

Appen er abonnementsbasert, og koster 17 kroner for 1 måned, eller 170 kroner for 1 år. Vi har ingenting å utsette på prisen, og har lastet ned appen og testet den.

Foreløpig er det anbefalinger for områdene Bangkok, Phuket, Koh Samui og Chiang Mai. Alle stedene i appen kommer med en beskrivelse og en video som viser deg stedet og hvor Chris forteller om stedet. Du kan klikke på veibeskrivelse, som åpner din foretrukne kart-app på telefonen og viser deg veien til stedet du har valgt.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Retired Working For You er blitt en stor suksess på Youtube, og har på omtrent 1 år fått 217 000 abonnenter på kanalen.

Chris Parker gir deg ukentlige videoer med anbefalinger, leilighets-visninger, reisetips og masse aktuelle nyheter for deg som er glad i Thailand.

Under finner du videoen der han lanserer appen, og i løpet av noen få dager har den over 5 000 nedlastninger.

 

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Del din kommentar