Land Reisetips

Slik reiste hun 6 måneder i Sørøst-Asia for 20.000 kroner

Det er mange som gjør en sport ut av å reise billig, og her deler Kara sine erfaringer fra sin 6 måneders tur til Sørøst-Asia. Hun reiste gjennom de mest populære landene og brukte under 20-tusen på hele turen. Se videoen hennes her.

Slik reiste hun 6 måneder i Sørøst-Asia for 20.000 kroner 16. januar 2020Kommenter dette innlegget

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Slik reiste hun 6 måneder i Sørøst-Asia for 20.000 kroner
Del dette:

Da Kara var 19 år bestemte hun seg for å oppleve Sørøst-Asia. Her forteller hun hvordan hun planla turen, og hvordan hun reiste og bodde underveis.

Det kan tenkes at mange av dere ikke ønsker å reise så sparsommelig som Kara, men vi ville dele denne videoen med dere til inspirasjon, og som et symbol på at det ikke er nødvendig å spare hundretusen-vis av kroner før dere legger ut på langtur.

Les også:
Backpacking i Asia? Dette er de viktigste tingene du må tenke på.
Filippinene, et paradis for backpacking i Asia.
De rimeligste reisemålene i Asia for 2020.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Her er videoen til Kara:

 

Slik kommer du i gang

Om du ønsker å reise slik som Kara, så er ikke det viktigste hvor mye penger du klarer å spare, men hvor flink du er til å planlegge og holde deg til budsjettet mens du reiser.

Om du setter deg et sparemål, så er det også enklere og mer motiverende å jobbe mot belønningen som venter på deg i den andre enden.

Mange bruker apper til å lage slike sparemål, men uansett om det er noe for deg, så kan det være en god ide å planlegge en slik tur sammen med en eller flere. På denne måten kan dere motivere hverandre, og det vil også være vanskeligere for deg å ikke overholde målene dine, da det går utover vennene dine også.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


Planlegging er det viktigste

Husk at det viktigste er planleggingen av turen! Det kommer til å koste deg dyrt om du havner et sted uten å vite hva slags overnatting som finnes i området, og om det er noe ledig. Forskjellen kan være så mye som 1.000,- kroner per natt fra et hostel til et 4-stjerners hotell.

Det er sjeldent et problem å finne rimelig og god mat i Sørøst-Asia. Gatemat er både det beste og det rimeligste. Det er lurt å se på hvor alle de lokale kjøper maten sin, der kan du regne med at du finner både den beste og den rimeligste maten.

Flybilletter og lokal transport

Det er lurt når dere har bestemt dere for å reise, at dere legger in faste søk etter rimelige flybilletter. Sjekk jevnlig på prisene, og når de treffer prisnivået dere har bestemt dere for, er det bare å bestille. Ingen grunn til å krysse fingrene og håpe på at de skal bli enda billigere. Faren er at prisene går opp igjen.

Her kan du søke etter rimelige flybilletter!

Husk at det billigste er ofte å bruke buss og tog når du reiser rundt. Det kan være smart å sjekke minibusser og andre gruppereise-alternativer, da dette noen ganger både er enklere, raskere og faktisk billigere.

Bare å dra

Da er det bare å sette av tid, lage en plan og bestemme seg for å reise. Husk at alle som reiser, har spennende ting å rate om 🙂

God tur!

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Del din kommentar