Reisetips

5 tips for deg som vil reise til Asia i sommer

Her er noen enkle tips til deg som ønsker å reise til Asia i sommer

5 tips for deg som vil reise til Asia i sommer 19. mai 20181 Comment

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

Reise til Asia i sommer
Del dette:

Selv om det kun er måned igjen til sommerferien, er det fortsatt mulig å legge planer for en super tur til Sørøst-Asia i sommerferien. Det er likevel noen tips og råd du bør ta med deg i planleggingen.

Vi har samlet noen enkle tips som gjør at du garantert får en flott tur til Asia i sommer.

1. Fly til de store knutepunktene

Et godt tips er å velge en av de store trafikknutepunktene som utgangspunkt for ferien, slik som Bangkok, Singapore eller Hong Kong. Da er det mye større sjanse for å få rimelige flybilletter og tilgjengeligheten er også mye større. Det går alltid et billig-fly videre om du ønsker å ende opp et annet sted, som du kan bestille billigst rett hos feks airasia.com.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
----------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Book overnatting kun for de første nettene

Et annet smart tips er å booke hotell eller bungalow kun for de første nettene om du ikke er kjent der du skal. dette gjør at du er trygg på å ha et sted å sove når du kommer, men samtidig kan du alltids se om det finnes andre steder du heller vil bo når du først er kommet frem. Det pleier svært sjeldent å være noe problem å få forlenget oppholdet hvis du ønsker å bli boende der du allerede har bestilt. Søk og sammenlign billig overnatting her!

3. Ikke planlegg for mye

Selv om det er lett å bli ivrig før man reiser, er det lurt å ikke legge alt for mange og detaljerte planer før man reiser. For det første er det jo ferie, og kanskje det vil være ok å ikke ha for tettpakket program. For det andre er det Asia…  Det eneste du kan være sikker på er at ikke alt kommer til å gå akkurat slik du hadde tenkt det på forhånd. Det er bare å ta det med et smil og gjøre det beste ut av situasjonen. Det værste du kan gjøre er å bli irritert og hisse deg opp, da kommer du ingen vei. I store deler av Asia viser man ikke sinne offentlig, og det beste du kan gjøre er å være rolig, men bestemt og fremføre det du har å si med et smil. Dette er MYE mer effektivt.

ANNONSE
Artikkel fortsetter under annonsen
--------------------------------------------------


--------------------------------------------------


4. Spis lokal mat

Noe av den beste maten i verden får man i Asia. Uansett hvor du ønsker å reise anbefaler vi alltid at du spiser mye og variert lokal mat. Gjerne på små fortausrestauranter eller food stalls. Et godt tips er å spise der hvor det er mange mennesker, da vet du at maten alltid er fersk, og at den ikke har ligget lenge før den blir servert. Se også hvor de lokale spiser, det er ikke alltid på de mest fremtredende stedene, men du kan være sikker på at maten er fantastisk. Les forøvrig om verdens beste gatemat her.

5. Det er ikke for sent å bestille reise til Asia i sommer

Selv om de aller billigste flybillettene nok er borte, kan du fortsatt finne billige flybilletter og rimelig overnatting i de mest populære områdene i Sørøst-Asia. Vi anbefaler å søke etter både flybilletter og hoteller her!

Ha en fantastisk sommerferie!

Del dette:

Denne artikkelen er skrevet av AsiaFerie. Vi gir deg reisetips, inspirasjon, og nyttig informasjon om de mest populære reisemålene i Asia

En kommentar

  1. Jeg har lyst til å reise en tur til Asia igjen! Nærmere bestemt Thailand, eller kanskje noen av landene rundt! Jeg er alltid litt nervøs når jeg skal på ferie, og liker derfor å ha hele planen klar. Men som du sier kan det være lurt å være litt mer fleksibel med overnatting og annet.

Del din kommentar